Home Blogs Het jaarlijkse mannenavondje komt er weer aan.

Het jaarlijkse mannenavondje komt er weer aan.

0
Het jaarlijkse mannenavondje komt er weer aan.

Eens in de zoveel tijd mag het er wel van komen. Het mannen avondje met jouw beste vrienden. De avond zal gevuld worden met bier, snacks en vooral games. Maar de voorbereidingen zijn natuurlijk ook van belang. Want waar moet je allemaal aan denken, en wat mag je absoluut niet vergeten? Dus pak pen en papier er maar bij want hier moet jij allemaal rekening mee houden wanneer dit avondje bij jou wordt gehouden. Gelukkig heeft iedereen wel internet op zijn telefoon en kan je altijd nog terug zoeken welke tips wij hier hebben gegeven.

Genoeg drinken en versnaperingen.

Het is belangrijk dat je tijdens deze avond genoeg te drinken en te eten in huis hebt gehaald. En ga maar gelijk de kratten bier inslaan. Want koffie zal er niet gedronken worden. Misschien wat fris voor de liefhebbers, maar grote kans dat dat onaangeraakt blijft. Maar deze avond is het geoorloofd om lekker te genieten van het bier. Niemand die je er raar op aankijkt of verteld dat het laatste biertje wordt gepakt voordat je naar huis gaat. Nee je bent met vrienden, dus die drinken net zo goed mee.

Wat ook altijd goed gaat samen met bier, zijn natuurlijk snacks. Slinger de frietpan maar aan en gooi de bitterballen, frikandellen en kaassoufles er maar in. Want het is snacken geblazen. Flinke klodder mayo erbij en jullie hebben een goede bodem om de avond door te halen met gamen.

Juiste apparatuur. 

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste game computer in huis te hebben. Anders raak je alleen maar gefrustreerd dat iets niet goed werkt. En frustraties komen er deze avond iet in. Een goed scherm werkt ook altijd fijn. Misschien lukt het je wel om meerdere schermen aan te sluiten, zo kan iedereen het goed zien en gaan om te winnen.

Een hoop games.

Of jullie moeten een bepaalde favoriet hebben, dan heb je alleen deze game nodig natuurlijk. Maar wanneer je houdt van wat afwisseling en niet uren lang hetzelfde wilt doen, dan is het handig om verschillende games te hebben. Zo kan je na 3 uur een keer wisselen.

Dus ben jij klaar voor de ultieme avond. De avond waar de almachtige winnaar naar voren komt en waar het bier voldoende gedronken zal worden? Kies een datum met je vrienden, desnoods met behulp van een datumprikker, en jullie kunnen er tegen aan