Home Blogs Kamperen, het echte vakantiegevoel

Kamperen, het echte vakantiegevoel

0
Kamperen, het echte vakantiegevoel

Met de zomer en daarmee de zomervakantie in aantocht worden er waarschijnlijk al voorzichtig wat plannen gemaakt voor aankomende vakantie. De vraag die elk jaar weer wordt gesteld is: “Wat gaan we dit jaar doen met de vakantie”? Van zonvakantie tot wandelvakantie tot cultuursnuiven, er is voor ieder genoeg keuze. Maar weet je wat nu echt de ultieme vakantie is? Kamperen!

Kamperen

Het kamperen wordt vaak geassocieerd met het ouderwets overnachten in een tentje langs de kant van de weg of op een veldje op een camping. Dit kan natuurlijk maar tegenwoordig is kamperen veel meer van dat. Voor de echte natuurliefhebbers en fanatieke kampeerders kan het natuurlijk nog wel. Pak de tent in de auto, ga rijden en zie maar waar je uitkomt. Het enige nadeel van deze manier van vakantie vieren is dat je niet veel hebt. Geen stromend water, geen douche, etc. Als je dit gewend bent en je kan het doen met wat de natuur te bieden heeft is dit natuurlijk helemaal prima maar ben je meer van het luxe dan is dit misschien wat primitief. Een camper of glamping past dan waarschijnlijk veel meer bij jou. Ook wel het nieuwe kamperen genoemd.

Gaan en staan waar je maar wilt met een vouwwagen

Of je nu met de tent op stap gaat of met de vouwwagen, kamperen zorgt voor een echt vakantiegevoel. Je kan namelijk gaan en staan waar je maar wilt. Van geplande campings tot een nachtje logeren naast de snelweg, je bepaalt zelf waar je naar toe gaat. Een specialist wat betreft kamperen is Aart Kok. Hij was altijd al fan van deze manier van vakantie houden en heeft zelfs een eigen bedrijf opgezet. Je vakantie begint bij hem. Kies bijvoorbeeld een van de Aart Kok vouwwagens en rij het goede weer tegemoet. Of je nu naar Duitsland rijdt, Frankrijk of Spanje. Een vouwwagen kun je altijd kwijt en je hele reis bepaal je zelf.

Toch meer van het ouderwetse kamperen zoals we eerder omschreven? Ook dan heeft Aart Kok de benodigdheden voor jouw vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige tent. Van twee tot vier tot zes of zelfs tot acht-persoons. Daarnaast is er ook een prachtige tenttrailer van Aart Kok om de tent in op te bergen. Een tenttrailer is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bevestigen aan de auto. Geen gedoe meer met de tent in de auto, je hangt hem er gewoon simpelweg achter.

En, wanneer staat jouw kampeervakantie gepland?