Home Blogs Ik ga verhuizen en ik neem niet mee..

Ik ga verhuizen en ik neem niet mee..

0
Ik ga verhuizen en ik neem niet mee..

Na jaren heel fijn te hebben gewoond in mijn studentenwoning was het tijd dat ik ging verhuizen. Ik woonde met drie super gezellige huisgenoten en het was altijd dolle pret, maar het werd nu echt tijd voor een woning voor mij alleen. Bij een grote-mensen-baan hoort ook een grote-mensen-huis vond ik. Wel vond ik dat de meubels al had al die jaren echt toe waren aan vervanging waaronder mijn bed.

 

Retteketet ik moet een nieuw bed

Mijn matras had ik nog van mijn ouderlijk huis meegenomen dus die was écht wel aan vervanging toe. Ook was ik best uitgekeken op mijn tijdloze Malm bedframe van Ikea dus weg ermee tijd voor iets nieuws. Een bedframe kiezen vond ik niet zo lastig, je kiest er één die je mooi vind zo simpel vond ik het. Maar een matras kiezen vond ik toch echt wél andere koek! Online begon ik mijn zoek actie “waar moet een goed matras aan voldoen?”. Ik heb vaak last van mijn rug dus een belangrijke voorwaarde voor mij was dat het matras mijn lichaam goed ondersteund. Een tip van mij is laat je goed informeren over de verschillende soorten vullingen want iedere vulling heeft zo weer zijn eigen kwaliteiten. Mij werd geadviseerd een matras te nemen met traagschuim. Ga ook altijd naar de winkel om de matrassen uit te proberen. Zeker als je voor traagschuim kiest dan wordt het aangeraden om het eerst te proberen want niet iedereen vind het fijn. Ik zelf ben zeer tevreden.

 

It’s all about the money

Ik vond het handig om vooraf te bedenken hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan een matras. Meer dan het maximale budget wilde ik ook niet uitgeven beter gezegd dat kon ik mij simpel weg ook niet permitteren want ik wilde had nog meer nodig dan alleen een matras in mijn nieuwe huis. De prijs zegt weinig over een matras je betaald soms meer omdat je bijvoorbeeld voor een duurdere vulling hebt gekozen. Het gaat er voornamelijk om dat jij comfortabel ligt op je matras. Wel moet je natuurlijk kijken naar de kwaliteit van een matras. Heb je keuze gemaakt dan kan je online gebruik maken van een prijsvergelijker op deze site kun je zien waar je jou matras het voordeligst kan kopen. Ik ben helemaal blij met al mijne nieuwe spulletjes maar ben het meest blij met mijn heerlijke nieuwe bed! En door de prijsvergelijker heb ik ook nog wat centjes kunnen besparen en wie wil dat nou niet?