Home Blogs Mijn product van het jaar

Mijn product van het jaar

0
Mijn product van het jaar

Iedereen heeft wel zijn of haar product van het jaar. Dat ene product dat in dat jaar je leven heeft gered, een nieuwe ontdekking was of dat gewoon een hele goede aankoop was. Vorig jaar was mijn smartwatch mijn product van het jaar. Ik vond het een geweldige uitvinding en heb hem bijna het hele jaar door elke dag om gehad. Dit jaar was het een totaal ander product, namelijk een mistgenerator. In deze blog vertel ik jullie waarom.

Hoe de mistgenerator mijn leven redde

Al een aantal jaar heb ik mijn eigen winkel in Amsterdam en tot nu toe is er nooit iets mis gegaan. Afgelopen maand kwam hier echter verandering in. Het was tegen 6 uur aan en mijn winkel zou bijna sluiten. De klanten waren allemaal al de deur uit en ik was nog een paar laatste dingetjes aan het afhandelen. Net op het moment dat ik bijna klaar was, kwam er ineens een man binnenlopen met zijn hoofd verscholen in zijn capuchon. Aan de manier hoe hij binnen stormde kon ik meteen zien dat het foute boel was. Gelukkig had ik dit jaar een mistgenerator aangeschaft en kon deze ook handmatig bediend worden. Ik drukte snel op de knop onder mijn toonbank en de winkel vulde zich meteen met mist. De dief schrok hiervan en wist niet hoe snel hij weer de winkel uit moest rennen. Door de schrik en haast lette hij niet meer op het verbergen van zijn gezicht en hebben we hem dus vast kunnen leggen met de beveiligingscamera’s.

Waarom ik elke winkelier een mistgenerator aanraadt

Zelf leek het mij altijd een beetje onnodig om heel veel geld te spenderen aan allerlei beveiliging. Ik beredeneerde altijd dat de kans toch heel klein was dat precies mijn winkel beroofd zou worden. Op het advies van een andere winkelier in de omgeving schafte ik in januari uiteindelijk toch een mistgenerator aan. Ik moest hiervoor best veel geld neerleggen, maar uiteindelijk bleek dit het meer dan waard te zijn. De mistmachine werkt enorm effectief, omdat het een groot afschrikkend effect heeft. Dit zie je bijvoorbeeld in mijn geval. De dief schrok zo erg dat hij meteen wegrende. Op deze manier zijn niet alleen je spullen veilig gesteld, maar jij zelf ook. Je weet namelijk nooit hoe gewelddadig dit soort criminelen kunnen worden tijdens een overval. Heb je dus nog geen mistgenerator in je winkel geïnstalleerd, dan is dat een mooi klusje voor in 2019!