Home Blogs Kun je te vroeg zijn met het bestellen van strooigoed?

Kun je te vroeg zijn met het bestellen van strooigoed?

0
Kun je te vroeg zijn met het bestellen van strooigoed?

Met strooigoed bedoel ik natuurlijk alle lekkernijen die je tijdens Sinterklaas de hele dag door eet. Denk hierbij aan heerlijke pepernoten, kandijkoeken, schuimpjes, chocoladeletters en wat we nog meer eten tijdens Sinterklaas. En het antwoord op de vraag of je te voeg kunt zijn met het bestellen van strooigoed is natuurlijk voor iedereen anders. De 1 wilt niks van strooigoed horen totdat het Sinterklaas is. De ander wilt er het liefste het hele jaar over praten. Ook al zullen de meningen bij deze vraag sterk verdeeld zijn en weet ik zelf ook niet wat ik ervan moet vinden ga ik toch enkele voordelen opnoemen van het vroeg bestellen van strooigoed. 

Het heeft een lange houdbaarheidsdatum 

Een jaar van te voren al strooigoed inslaan is natuurlijk wat overdreven. Dat kun je waarschijnlijk zelf ook wel bedenken. Verder snap ik eigenlijk heel goed als je enkele maanden tot misschien wel een half jaar van te voren je strooigoed al inslaat. De pepernoten, schuimpjes en al het andere lekkernij heeft namelijk een hele lange houdbaarheidsdatum. Hierdoor kun je het maanden van te voren inslaan en zal het tijdens Sinterklaas nog steeds super lekker smaken.

Je kunt het kopen met een goede prijs

Het betekent natuurlijk niet omdat het geen Sinterklaas meer is dat het strooigoed voor 2 knikkers verkocht wordt. Wel kan het zo zijn dat er door het jaar heen ergens een leuke aanbieding is op het strooigoed. Zo kun jij op een relatief makkelijke manier geld besparen. Geld besparen vindt natuurlijk iedereen leuk. En wie weet geeft Sinterklaas je wel een extra groot cadeau, omdat jij zo slim was om wat geld te besparen. Nu snap ik dat jij niet dag in dag uit sites afgaat om te kijken of er nog ergens een leuke aanbieding is op strooigoed. Je kunt dit op 2 manieren in de gaten houden. Zoek een site op waar strooigoed op verkocht wordt. Kun je deze niet vinden? Typ dan op Google in: strooigoed bestellen. Vervolgens zet je de notificaties aan bij een van deze site. Van elk nieuw bericht van deze site krijg je nu een bericht. Door het lezen van de berichten weet jij meteen waar het strooigoed in de aanbieding is. Verder kun je natuurlijk ook de folders van supermarkten in de gaten houden. Alleen zullen deze het strooigoed vaak pas enkele maanden voor Sinterklaas verkopen. Online gebeurt dit het hele jaar door. Verder kun je vaak ook chocoladeletters online bestellen.