Home Blogs Shoesme, de beste kinderschoenen

Shoesme, de beste kinderschoenen

0
Shoesme, de beste kinderschoenen

Voor de poezelige voetjes van je kind wil je alleen de beste schoenen. Shoesme is dan het merk waar je direct bij zult uitkomen. De schoentjes en laarsjes van Shoesme zijn speciaal gemaakt voor de kleinste voetjes. Deze schoentjes zullen niet knellen, niet veel te ruim vallen en er ook nog eens überschattig uitzien. Shoesme is hét merk kinderschoenen, voor kleine mannetjes maar ook voor kleine dametjes. Deze schoentjes bestel je gewoon online. En dankzij de handige maattabel weet je precies welke maat schoentjes je moet bestellen voor je uk. Shoesme heeft aan alles gedacht!

Shoesme voor een goede basis

Als je kindje leert lopen, dan wil je wel dat hij of zij dat op de goede manier leert. Door goede schoenen aan te trekken bij je kleintje, leert je kindje direct dat schoenen je kunnen helpen om stabieler te staan. Ook beschermen goede schoenen de voetjes van je uk tegen scherpe steentjes. Shoesme heeft ook voor jouw kleintje de perfecte schoenen. Lekker zacht aan de binnenkant en goed stevig aan de buitenkant. Zo voorkom je (deels) doorgezakte voetjes en blessures aan de voetzolen. Natuurlijk moeten, ook bij kinderen, alle schoenen eerst ingelopen worden. Kijk na iedere keer dragen de voeten van je kindje goed na op blaartjes en drukplekken.

Shoesme, ook voor goede zomerschoenen

Het staat zo schattig hé, van die mini flipflopjes! Maar voor de voeten van je kindje zijn deze “schoenen” helemaal niet zo goed. Sterker nog, als je kindje net leert lopen, zal je zien dat die schattige kleine flipflopjes alleen maar heel frustrerend werken. Ze schieten van de voetjes, je kindje struikelt er over en alle plezier in lopen gaat in één middagje verloren. Shoesme heeft daar goed over nagedacht. Zij hebben namelijk schitterende sandaaltjes in de collectie. Deze schoentjes zijn net zo schattig, maar veel steviger en veiliger. En dat is wat je wilt voor je kindje.

Shoesme heeft geweldige laarsjes!

Werd er vroeger tegen jou ook altijd gezegd dat je laarzen niet de hele dag, iedere dag aan mocht? Ze zouden slecht zijn voor je voeten. Nou, met de laarsjes van Shoesme is helemaal niks mis. Je kunt deze laarsjes in allerlei verschillende dessins aanschaffen. Precies het dessin dat jij vindt passen bij je kind. Je kindje zal er, dankzij het geweldige voetbed en de stevige zool, heerlijk op lopen. En natuurlijk heerlijk in de plassen stampen! En ook deze laarsjes bestel je gewoon online!