HomeBlogsMistmachine: mijn ervaring met een overval

Mistmachine: mijn ervaring met een overval

Ik stond dus een keer in een winkel in de Verenigde Staten. Het was zo’n typische supermarkt die je daar veel hebt, niet zo’n grote zoals Walmart of Publix, maar zo’n particulier winkeltje met wat spulletjes. Die heb je daar veel langs de weg. In ieder geval, ik stond daar lekker koekjes uit te zoeken verderop in de winkel. Toen was er wat commotie bij de kassa, maar ik kon niet zien wat er gebeurde. Ineens kwam er een dikke mist op zetten en ik wist niet wat me overkwam. De mist hield ook echt aan, dus ik ben maar gebleven in mijn koekjeshoekje. Even later hoorde ik sirenes, de politie was er blijkbaar. De winkelbezoekers zijn naar buiten geloodst en ons werd uitgelegd dat er een overval had plaatsgevonden. Ik had gewoon een overval meegemaakt! De overvaller was gevangen, met behulp van een mistmachine. Ik was gefascineerd, dus ik ben eenmaal terug in Nederland uit gaan zoeken wat nou precies een mistmachine is en wat het doet.

Wat doet zo’n mistmachine?

Een mistmachine kun je blijkbaar online kopen voor je winkel, bedrijf, bank, noem het maar op. Als er dus een overval of een inbraak plaatsvindt gaat het ding af. Je kunt hem zelf af laten gaan via een knop of hem aansluiten op je alarm. De mistmachine produceert een dikke mist, die niet gevaarlijk is voor je gezondheid. Maar die mist zorgt er dus voor dat je precies niks meer ziet, en heel lang ook. Het is een bizarre ervaring. Het vult de hele winkel met mist, dus je weet niet meer wat voor of achter is. Maar waarom helpt het nou tegen overvallen en dergelijke? Dat heb ik verder even onderzocht.

Mistmachine nasleep

Het eerste wat gebeurt bij het afgaan van zo’n mistmachine is dat iedereen door schrik bevangen raakt. Je verstijft omdat je niet weet wat je moet doen of waar je jezelf moet laten. Dat had ik ook bij de koekjesafdeling. Het is zo’n raar iets. Die overvaller verstijft dus ook en weet niet meer wat hij moet doen. Daarnaast is het dus ook niet meer mogelijk om dingen te stelen of de caissière te grijpen. Ook de politie heeft veel meer tijd, dus de overvaller wordt gepakt.

Product van het jaar

Ik vind het echt een super idee dat je op deze manier met een mistmachine misdaden tegen kunt houden! Wat een prachtproduct. Dus als je belangrijke spullen hebt: investeer in een mistmachine!

Laatste berichten

Alle voordelen van het gebruik van Greenwheels op een rijtje

In een wereld waar duurzaamheid en efficiëntie steeds belangrijker worden, is het delen van auto's een slimme en milieuvriendelijke keuze. Greenwheels biedt een eenvoudige en...

Voor welke airco kies je? Zie hier een paar goede opties!

In de warme zomermaanden is een goede airconditioning een zegen voor elk huis. Met de verscheidenheid aan opties die vandaag beschikbaar zijn, kan het echter...

Ontdek de kracht van zink supplementen en mucuna pruriens bij Vitaminesperpost

Heb je ooit gehoord van zink supplementen en mucuna pruriens? Dit zijn twee krachtige supplementen die een wereld van verschil kunnen maken voor je gezondheid...

Ook leuk om te lezen