Home Blogs Ga je het zelf doen of besteed je het uit?

Ga je het zelf doen of besteed je het uit?

0
Ga je het zelf doen of besteed je het uit?

De lente is zo goed als voorbij en we kunnen weer spreken van de zomer. We hebben een vreemde periode achter de rug waarbij we te maken hadden met een zogeheten lockdown. Er zijn maatregelen getroffen, zodat we minder contact met elkaar hebben en we zo de verspreiding van het virus tegen kunnen gaan. Dat betekende voor mij dat ik deze zomer niet op vakantie kon, maar ik had nog wel een hoop vrije dagen die ik graag wilde opnemen. Het is lekker weer en ik vond dat ik daar wel van mocht genieten. Toch bleef ik niet stil zitten, maar moest ik van mijzelf zo nu en dan wel even wat doen. Ik besloot om een aantal dingen te doen in, aan en rondom het huis. Het waren kleine taakjes die ik al een tijd op mijn lijstje had staan, maar daar geen tijd of geen zin in had. Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd naar het huis waar ik nu in woon. Het huis was in een redelijke staat, maar ik vond dat er nog wel een aantal aanpassingen gedaan moesten worden. In dit blog vertel ik over de klusjes die ik in de afgelopen weken gedaan heb.

Eindelijk mijn nieuwe vloer

De vloer die voorheen in mijn woning zat verkeerde eigenlijk nog wel in een goede staat, alleen ik was niet tevreden met de kleur. Ik had een andere mooie houten vloer op het oog die ik in mijn woning wilde leggen. Ik had online een donkerbruine laminaat vloer gezien die ik heel graag wilde. Nadat ik wat extra centjes had gespaard, heb ik besloten om de donkerbruine quick step laminaat te kopen. Het was een zware klus om de oude vloer eruit te slopen, want die zat nogal vast aan ondervloer. Toen ik eenmaal bezig was, heb ik ook maar de ondervloer verwijderd. Het was een klus waar ik zeker een lange dag mee bezig ben geweest, want ik heb gelijk ook maar een nieuwe ondervloer gelegd. Het mooie is dat ik bij de aanschaf van mijn nieuwe vloer gelukkig de optie had om het gratis te laten leggen en die optie heb ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan.

Bij aanvang direct erin gelegd

Op het moment dat mijn nieuwe vloer thuis werd gebracht, werd hij er ook direct door het personeel van het laminaatbedrijf erin gelegd. Ik kon lekker in de tuin genieten van het lekkere weer, terwijl zij mijn nieuwe vloer aan het leggen waren. Zij waren zelfs zo aardig om mij te helpen met het terugzetten van mijn meubels. Binnen een dag lag mijn nieuwe vloer erin en kon ik lekker die klus van mijn to-do lijst afstrepen. Op naar het volgende taakje!