Home Blogs Philippe Model: de sneakers van het jaar

Philippe Model: de sneakers van het jaar

0
Philippe Model: de sneakers van het jaar

Als je lekker wilt lopen, dan moet je goed zorgen voor je voeten. Je gaat met enige regelmaat naar de pedicure, geeft je voeten af en toe een maskertje en je droogt je goed af tussen je tenen. Maar je kunt nog meer doen. Je kunt sneakers van Philippe Model dragen. Philippe Model heeft de mooiste sneakers ontwikkeld die ook nog eens heel erg comfortabel lopen. Daar kun je als man prima mee voor de dag komen. Je draagt Philippe Model gewoon onder je spijkerbroek, maar ook onder je pak. Zelfs onder een korte broek kun je prima Philippe Model sneakers aan. Want zeg nou zelf, slippers voor mannen… nooit een goed idee.

Philippe Model in alle kleuren van de regenboog

Wie nu nog zegt dat mannen alleen grijze, zwarte en bruine schoenen horen te dragen, leeft echt in het verkeerde tijdperk. De sneakers van Philippe Model zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. Dit maakt dat je deze sneakers kunt combineren met bijna alle soorten kleding. Je ziet er dan toch altijd goed verzorgd uit. Dat is wel anders op sneakers van een ander merk. Die hebben vaak ook veel kleuren, maar omdat ze minder mooi ontworpen zijn, komt dat toch anders over.
Philippe Model

Philippe Model weet waar ze het over hebben

Wanneer je goede schoenen wilt ontwerpen, zul je eerst moeten inventariseren waaraan goede schoenen moeten voldoen. Zeker op het gebied van mannenschoenen is dat van belang. Mannen zijn minder genegen om meerdere paren schoenen aan te schaffen, de schoenen die je ontwikkeld moeten dus van alle markten thuis zijn. Philippe Model heeft dat onderzoek gedaan en doet dat onderzoek nog. En dat zie je aan de schoenen. Ze zijn mooi maar toch ook comfortabel. Dat is een combinatie die je niet vaak ziet.

Philippe Model komt in verschillende maten

Kijk, als ontwerper van schoenen kom je echt niet weg met maar één maat schoenen. Want zoveel mannen, zoveel voeten, zoveel maten. Wat je minder vaak ziet, is dat deze schoenen er al vanaf maat 40 zijn. Dus ook mannen die op minder grote voet leven, kunnen prima terecht bij dit merk. Vaak beginnen schoenen voor mannen pas vanaf maat 42, Philippe Model wil dat de sneakers voor zoveel mogelijk mannen beschikbaar zijn. De kleinste maat is dus maat 40 en de grootste maat is maat 46. Zo kan het grootste gedeelte van de mannen gewoon bestellen bij deze webwinkel. En dat is fantastisch!