HomeBlogsWebshop beginnen? Bekijk deze handige verzendproducten!

Webshop beginnen? Bekijk deze handige verzendproducten!

Toen ik een aantal jaar geleden mijn webshop begon wist ik nog niet heel veel af van verpakkingsmateriaal. Mijn kennis ging niet verder dan dat verpakkingsmateriaal bestond uit dozen en enveloppen. Dat bleek niet zo te zijn en wat ben ik blij dat ik mij er verder in verdiept heb! Ik verzond alle producten in mijn webshop in één type doos, met een hele hoop bubbeltjes folie eromheen. Dit had meerdere nadelen, het was duur, het zag er rommelig uit, het kostte veel tijd én het is slecht voor het milieu. Ik ging dus op zoek naar een betere manier en kwam uit bij Vermeij Verpakkingsmaterialen. Deze webshop is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal en heeft werkelijk alles in huis wat met verpakkingen te maken heeft. Lees verder voor mijn geniale ontdekkingen!

Speciale verpakking voor boeken

Via mijn webshop verkoop ik veel boeken, en zoals eerder gezegd gingen deze allemaal in één bepaald type doos. Boeken raken snel beschadigd bij de hoeken als ze veel schuiven in een doos, dus verpakte ik het in lagen bubbeltjes folie. Toen kwam ik erachter dat Vermeij speciale boekverpakkingen heeft, waarin het boek strak ingepakt wordt zodat er geen geschuif ontstaat. Ideaal!

Kartonnen kokers

De meest geniale ontdekking waren de kartonnen kokers van Vermeij. Deze maakten het voor mij eindelijk mogelijk om posters, schilderdoeken en kalenders te gaan verkopen in mijn webshop. De kokers zijn er in veel verschillende soorten en maten, allen geschikt voor een specifiek product. Met de kokers wordt het heel makkelijk om producten te versturen, maar ben je ook gegarandeerd van een veilige aankomst zonder beschadigingen!

Op maat gemaakte dozen

Vermeij heeft nog een heel handig product in de webshop, namelijk de functie om te zoeken op op maat gemaakte dozen. Je vult het formaat in wat je denkt nodig te hebben en vervolgens krijg je hiervoor de best passende doos getoond. Hierdoor heb je dus nooit meer het probleem dat producten niet in de doos passen, of dat de doos te groot is en het product gaat schuiven en beschadigd raakt. Ideaal voor een webshop met veel verschillende producten, zoals de mijne!

Kortom: verpakkingen haal je het beste bij een verpakkinsmateriaal specialist vandaan. Ze zijn niet voor niets een specialist op dit gebied, en kunnen je adviseren in welke soorten verpakkingen het beste passen bij de producten in jouw shop. Daarnaast is het een stuk voordeliger om verpakkingen groot in te kopen, hiermee bespaar je een hoop onnodige kosten!

 

Laatste berichten

Alle voordelen van het gebruik van Greenwheels op een rijtje

In een wereld waar duurzaamheid en efficiëntie steeds belangrijker worden, is het delen van auto's een slimme en milieuvriendelijke keuze. Greenwheels biedt een eenvoudige en...

Voor welke airco kies je? Zie hier een paar goede opties!

In de warme zomermaanden is een goede airconditioning een zegen voor elk huis. Met de verscheidenheid aan opties die vandaag beschikbaar zijn, kan het echter...

Ontdek de kracht van zink supplementen en mucuna pruriens bij Vitaminesperpost

Heb je ooit gehoord van zink supplementen en mucuna pruriens? Dit zijn twee krachtige supplementen die een wereld van verschil kunnen maken voor je gezondheid...

Ook leuk om te lezen