Home Blogs Haal meer uit je Netflix, dankzij VPN

Haal meer uit je Netflix, dankzij VPN

0
Haal meer uit je Netflix, dankzij VPN

Het hebben van een VPN kan veel voordelen bieden. Je bent een heel stuk veiliger op het internet, alles wat je op het internet doet gebeurt in volledige anonimiteit en je hebt een veel groter bereik, waardoor je nog meer van het internet kan genieten! Maar het hebben van een VPN is ook heel voordelig voor al de film – en serie lovers onder ons en al helemaal voor alle Netflix addicts!

Gedaan met die beperkte keuzes

Netflix is ontzettend populair en het einde van Netflix is nog lang niet in zicht. Geen wonder, want Netflix biedt ons veel kijkplezier aan de hand van verschillende series en films en dit voor een goede prijs. Het enige jammere is dat Netflix in ons land nogal beperkt kan zijn. Netflix zorgt er wel voor dat er op regelmatige basis een nieuwe serie of film bijkomt, maar er zijn er nog steeds zo veel die nog niet op Netflix beschikbaar zijn, of toch niet in ons land. Ken je dat gevoel? Het is een luie zondag en je hebt niet veel zin om iets te gaan doen. Je besluit dan maar op zoek te gaan naar een goede nieuwe serie op Netflix die je kan bingewatchen. Wanneer je uiteindelijk op Netflix terecht komt realiseer je je dat je eigenlijk alles al gezien hebt, dus besluit je maar voor de zoveelste keer al de afleveringen van Friends nog eens te bekijken.

Maar na een tijdje begint het te vervelen. Hoe leuk die afleveringen van Friends ook mogen zijn, soms heb je gewoon nood aan iets nieuws. Je kan dan je televisie aanzetten in de hoop dat er een goede serie of film plotseling magisch op je scherm zal verschijnen of je kan besluiten om een VPN aan te schaffen.

Met een VPN kan je het land kiezen waarvan je het content kan zien. Veel series en films worden door Netflix in een bepaald land geblokkeerd, maar als de server denkt dat je kijkt vanuit Amerika dan worden de mogelijkheden eindeloos. Wel misschien niet eindeloos, maar je zal merken dat het aanbod gewoon zo veel malen groter wordt. Gedaan dus met het herhaaldelijk kijken naar dezelfde films en series uit verveling! Een nieuw begin, met de nieuwste films en series om te bingewatchen én met wat geluk het vervolg van die serie die jij zou graag wou verder kijken!

VPN reviews

Het is dus niet voor niets dat VPN reviews meestal heel positief zijn. Het aanschaffen van een VPN kost je bijna niets, maar kan je wel heel veel bieden! Iedereen heeft evenveel recht op privacy en internetplezier en dat is exact wat een VPN je kan bieden! Je kunt uiteindelijk ook je eigen ervaringen verwerken in bijvoorbeeld een Nord VPN review.