Home Blogs Geen inspiratie meer voor cadeautjes?

Geen inspiratie meer voor cadeautjes?

0
Geen inspiratie meer voor cadeautjes?

Loop jij ook elke keer tegen het probleem aan dat je geen originele cadeautjes meer kunt bedenken? Een luchtje, een horloge of een douchepakket is leuk maar deze cadeautjes heb je waarschijnlijk wel meer dan eens gegeven en je wilt ook wel een beetje origineel blijven. Dus wat ga je dit keer weer verzinnen? Ben jij door al je ideeën heen of heb je gewoon even geen inspiratie meer? Lees dan snel verder want wij hebben genoeg inspiratie voor je klaar staan.

Het luxe cadeaupakket

Zeg nou zelf, wie houdt er niet van een beetje luxe? Bij Charles.nl kan je verschillende luxe cadeaupakketten bestellen. Elke luxe cadeaupakket bestaat weer uit hele verschillende producten. Zo heb je bijvoorbeeld het “Heerlijk Genieten” cadeaupakket met een badjas, handdoek, badzout, bodylotion en een reep Tony Chocolonely. Perfect voor iemand die uren kan badderen. Maar dit bedrijf heeft ook cadeaupakketten met luxe etenswaren of een heerlijke fles wijn. Voor iedere persoon vind je bij Charles.nl een geschikt luxe cadeaupakket die helemaal bij hem of haar past.

Een festival of concert

Moet jij een cadeau verzinnen voor een echt feestbeest? Dan is een festival- of concert ticket wel het cadeau wat je zocht. Want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van muziek? Natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen stijl maar festival en concerten zijn er in alle soorten en maten. Daarnaast is een zo’n dagje er even tussenuit iets wat je niet zomaar meer vergeet. Kies een festival of concert waar je zelf ook van houdt voor gegarandeerd een perfect dagje of avondje uit.

Een actief uitje

Is de jarige meer een sportief type? Kies dan voor een actief cadeau. En met een actief cadeau kan je werkelijk heel veel kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stadsspel of een slipcursus. Bij een stadsspel moet je in een stad naar keuze verschillende opdrachten doen in 2 teams. Bijvoorbeeld voorwerpen ruilen zeggen iets mooiers of de weg terug zien te vinden zonder telefoon. Of misschien is skydiven of parachute springen wel iets voor hem of haar. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het actieve uitje bestaat waarschijnlijk wel.

Een nachtje weg

Nog zo’n cadeau wat het altijd goed doet is een nachtje weg. Kies een bestemming uit waar jullie beide nog nooit zijn geweest en ga erop uit. Een nachtje weg doet veel mensen altijd een beetje denken aan een mini vakantie. Even ertussen uit en je verstand op nul. Dat kan iedereen wel van genieten!