Home Blogs Nieuwe lichtoplossingen voor in huis

Nieuwe lichtoplossingen voor in huis

0
Nieuwe lichtoplossingen voor in huis

Waar je ook woon, ooit wordt het donker. Dan wil je wel een lichtje aan kunnen doen die niet afdoet aan de sfeer. Een LED downlight komt dan misschien niet meteen in je op. Dat is niet zo heel gek. Veel mensen associëren LED verlichting met fel wit licht wat je alleen ziet in de supermarktjes op vakantie. Maar LED verlichting heeft zich over de jaren heen ontwikkelt tot de perfecte uitkomst voor verlichting in woonhuizen. Tegenwoordig komen deze lampen in allerlei vormen en maten en er zit voor ieder wat wils bij. In deze blog vertel ik je hier meer over.

LED Downlight

Bij Bes led krijg je twee jaar garantie op alle LED downlight, even ter informatie. LED downlights zijn spots met inbouw of opbouw armaturen voor het plafond. Als je een laag plafond hebt of een plafond die geen inbouw ondersteunt, kies je bijvoorbeeld voor opbouw armaturen aangezien dit dan nog steeds die inbouw uitstraling geeft. Zoals ik eerder zei, zijn er tegenwoordig niet enkel LED lampen met fel wit licht. Je kan met LED downlights kiezen voor koud of warm licht, kleuren etc. Deze lampen zorgen voor een luxueuze uitstraling in ieder huis. Met zoveel keus is er voor iedereen wel iets bij.

LED spiegellampen

Over luxueus gesproken, je kan ook kiezen voor specifieke verlichting. Als je bijvoorbeeld al lampen in huis hebt. Je kan dan met LED verlichting accenten leggen op bepaalde aspecten in je huis. Zo kan je spiegelverlichting kopen. Dit licht is er speciaal voor gemaakt om jou te belichten wanneer je in de spiegel kijkt. En dit zonder dat het licht in door de spiegel in je ogen reflecteert. Of misschien heb je een aantal prachtige schilderijen die wel wat extra in de spotlight gezet kunnen worden, dan wil je misschien schilderijverlichting overwegen. Dit licht is speciaal ontworpen zodat het geen schade achterlaat op jouw kunst.

Zo zie je maar dat LED verlichting heel divers is. Je kan er je hele kamer mee verlichten door voor centrale verlichting te kiezen zoals met LED downlights of een ander soort lamp zoals plafond of wandlampen. Maar er zijn ook LED lampen voor de specifieke verlichting, zoals ik hier benoemd heb, buitenverlichting, strips, panelen etc. Dit zijn maar twee brede grepen uit de opties voor dit soort licht. Maar hopelijk brengt dit je op ideeën als je aan het kijken bent voor nieuwe lichten. Dit kan zomaar de perfecte uitkomst zijn