Home Blogs Een echte bedrijfswagen leasen

Een echte bedrijfswagen leasen

0
Een echte bedrijfswagen leasen

Rijden in een mooie auto is altijd belangrijk, maar het wordt nog belangrijker wanneer je die ene klant moet imponeren. Je kent vast wel van die mensen bij wie je gewoon op je allerbest wilt zijn. Het is dan goed om te weten dat je dit ook kunt bereiken door uit een hele mooie, nieuw ogende auto te stappen. Ook als je eigenlijk geen geld hebt voor de perfecte auto, is het heel handig om er tijdelijk in te rijden. Alles voor de goede eerste indruk natuurlijk. Wanneer je een eigen bedrijf runt is dit des te belangrijker. Het is dan een goed idee om snel aan de slag te gaan en te zorgen dat u een goede auto kunt gaan leasen. Veel dealers van shortlease contracten hebben verschillende soorten auto’s staan. Ik ben toen ooit begonnen met een hele mooie Mercedes en dat voelde meteen fantastisch. Je hoeft ook nooit meer te betalen dan voor de maanden waarin je de auto gebruikt. Heel handig wanneer je niet altijd ver hoeft te reizen. Soms is het zo dat de klant ook dichter bij huis zit en dat je dus met het openbaar vervoer of zelfs fietsend naar kantoor kan. Een bedrijfswagen leasen helpt je om mobieler te zijn. Ook scheelt het heel veel in de kosten, want het is niet nodig om een eigen auto te kopen. De verzekeringen en de belastingen heb je dan in elk geval niet. 

Altijd een mooi maandelijks bedrag

Elke maand betaal je een vast bedrag voor jouw bedrijfswagen. Ik heb zelf eens uitgerekend hoeveel het nu eigenlijk scheelde met een koopauto en het was echt een te verwaarlozen verschil. Omdat ik de auto niet altijd nodig had, was het voor mij dus veel beter om te gaan shortleasen. Ik heb er nooit spijt van gehad. Maar één keer heb ik pech gehad onderweg. Ik moest naar een hele belangrijke afspraak en door een fout van iemand anders raakte ik verwikkeld in een klein ongeval. Iedereen was gelukkig in orde, maar met de shortlease auto kon ik niet verder rijden. Ik heb toen de pechhulp gebeld en ze kwamen meteen! De afspraak kon ik nog halen, maar de auto moest mee naar de garage. Door het vaste bedrag dat ik maandelijks betaalde, hoefde ik niet voor de reparatie te betalen. Ik kon gewoon een tijdelijke auto meenemen naar de volgende afspraak. 

Heel goed geregeld

Voor mij is shortlease dus echt ideaal. Je hoeft er niet veel voor te doen en de vrijheid die je ervoor terugkrijgt, is enorm. Je kunt ook heel makkelijk een keer een andere auto proberen of een handige bestelbus. Met shortlease zit je altijd goed.