Home Blogs Praktische pedaalemmers

Praktische pedaalemmers

0
Praktische pedaalemmers

Bij het inrichten van mijn nieuwe huis kom ik veel dingen tegen die ik nog niet in huis had, maar die wel zo handig zijn. Zoals een plastic ophang bakje achter de gootsteen, waar je sponsjes en zeep in kunnen, zodat je ruimte kan besparen op je keukenblad. Opbergmanden of dozen voor boven op de kledingkast voor alle mutsen, sjaals, hoedjes of extra kleding. Pedaalemmers voor in het toilet worden vaak vergeten! Kleine minimalistische onopvallende pedaalemmertjes die je goed in een hoekje kan opbergen, of juist drukke aanwezige pedaalemmers die je niet over het hoofd kan zien. Pedaalemmers moet je wel echt in het toilet hebben staan, niet alleen voor de dames, maar omdat het gewoon wat hygiënischer oogt!

Vergeet ze niet!

Ik heb ingeslagen in theedoeken, ovenwanten, ik had nog geen opscheplepels en salade vorken, en  heb jij al een brandblusser of branddeken in huis? Een EHBO kit? Een sieradendoosje is ook altijd handig, een wc rol houder, zodat je die niet boven op de wc hoeft te bewaren. Er zijn zo veel producten die je ineens tegenkomt als je een nieuw, groter huis gaat inrichten. Je hebt ineens de ruimte en tijd om echt leuke dingen bij elkaar te zoeken, matchen of niet matchen, druk of minimalistisch, alles mag je zelf bedenken. Maar vergeet vooral de praktische producten niet. Ik was zo druk bezig met gordijnen en behang uitkiezen dat ik vergat stofzuigerzakken in te slaan voor mijn nieuwe stofzuiger, batterijen voor de afstandsbediening en lampjes voor in de lampen. Praktische zaken die je zo over het hoofd ziet.

Een paar voorbeelden

Verhuizen naar een groter huis is altijd veel fijner. Je kan ineens je meubels meer verdelen, je kunt meer opbergen waardoor je huis rustiger oogt, en je kunt eindelijk bepaalde kamers van elkaar onderscheiden. Waar ik eerst in een studio woonde, waar mijn woonkamer zowel mijn eetkamer, keuken en slaapkamer is, ging ik naar een appartementje met twee slaapkamers! Ik koos natuurlijk de grootste kamer om mijn eigen slaapkamer van te maken. Ik kon inslaan in kledingkasten, een bureau, een bureaulamp, een zachte fauteuil, en nog veel meer. Een nachtkasje met laatjes. Praktisch. Een ledlampje dat ’s nachts aan kan blijven (wel zo fijn). En ook dingen voor op mijn bureau zoals extra laatjes, enveloppen, een pennenbak, stiften, pennen, potloden, schaar, post-its, alles wat je nodig hebt om  goed te kunnen werken. En natuurlijk; de pedaalemmer.