Home Blogs Populaire gadgets van 2019

Populaire gadgets van 2019

0
Populaire gadgets van 2019

Ik kan me de knallen van Oud en Nieuw nog haarfijn voor de geest halen en toch zijn we alweer op een kwart van het jaar. De tijd gaat enorm snel. Iets wat nog sneller lijkt te gaan, is de technologie. Ieder jaar komen er weer nieuwe gadgets uit die soms heel nuttig zijn en soms compleet nutteloos. In deze blog zet ik de meest populaire gadgets in 2019 op een rijtje. We gaan oude bekende tegenkomen en ook wat nieuwe gezichten. Lees je even mee?

Back cover telefoonhoes

Deze hoes voor je telefoon houdt je telefoon beschermt zonder dat de esthetiek van je telefoon verloren gaat. Hij is namelijk doorzichtig. Voor de meeste mensen is hun telefoon hun meest dierbare bezit. Niet gek natuurlijk want we slaan er van alles in op. Van afspraken tot vakantiefoto’s. Ik denk dat ik voor de meeste mensen spreek als ik zeg dat ik letterlijk maar twee telefoonnummers uit mijn hoofd ken en mijn eigen nummer is daar één van. Het is dus heel belangrijk dat mijn telefoon beschermt blijft en niet kapotgaat bij het minste of geringste. Nu kan ik in dat geval altijd naar telefoon reparatie Den Haag, waar ik weet dat hij zo gemaakt is, maar het liefst houd ik ‘m ten alle tijden heel.

Aibo, de hond zonder verplichtingen

Misschien rinkelt er een belletje bij het horen van de naam Aibo. De robothond van Samsung is namelijk al eens eerder op de markt gebracht. Nu is hij er weer opnieuw, wel enkel te verkrijgen in Japan en tegen een flink prijskaartje van 1.500 euro met daarbij nog een maandelijkse 22 euro kostend abonnement. De hond is nog geavanceerder en kan zelfs zijn kennis delen met andere Aibo honden via de Cloud. Hij leert bijvoorbeeld wat zijn baasje gelukkig maakt, slaat dit op en maakt gebruik van deze kennis wanneer de situatie daar om vraagt.

Spartan

De Spartan onderbroek legt een linkje met de telefoon die we eerder noemde. Het is namelijk bewezen dat het bewaren van je telefoon in je broekzak bij mannen zorgt voor een verminderde vruchtbaarheid. Spartan maakt onderbroeken die bestand zijn tegen de stralingen van de telefoons die deze onvruchtbaarheid veroorzaken. En dan leggen we ook nog een linkje met de robothond Aibo want ook dit product kost wat. Eén enkele onderbroek kost namelijk 42 euro. Maar hoe meer je bestelt hoe meer zogenaamde bundelkorting je krijgt.