Home Blogs De douche luxer maken

De douche luxer maken

0
De douche luxer maken

De winter komt eraan

De herfst is nu in volle gang en de winter komt eraan. Dat betekent dat het een goede tijd is voor haardvuren, warme douches en lang sessies in een heet bad gevuld met bubbels. Maar soms, afhankelijk van waar we wonen of waar we naartoe reizen, hebben we mogelijk geen toegang tot een goed schoon bad. En zelfs als we dat doen, kan het behoorlijk tijdrovend zijn om het allemaal in 20-30 minuten te laten weken en in te zetten (de helft van de tijd verlies ik zelf de interesse gewoon te wachten tot het bad volloopt!). Gelukkig, als een douche de enige optie is, zijn er nog altijd manieren om het even luxe en ontspannend te maken. Hier zijn enkele van mijn favorieten – probeer er een paar, of doe ze allemaal voor de meest spa-achtige ervaring!

Ten eerste is natuurlijk het design van de douche belangrijk. Een luxe douche is mooi en schoon en is waarschijnlijk een inloop douche. En in plaats van het klassieke putje heb je een douchegoot.

Dim het licht en steek wat kaarsen aan. Kaarsen zijn essentieel als het gaat om het creëren van een ontspannen sfeer. Dus, voordat je gaat douchen, zet je de lichten in de badkamer uit en steek je zoveel kaarsen aan als je kunt vinden in je huis. Als je er maar een paar hebt, plaats je deze het dichtst bij een spiegel om het licht te versterken. En natuurlijk, zorg er altijd voor dat je ze op veilige plekken plaatst, zoals op de wastafel of boven het toilet.

Muziek

Zet wat achtergrondmuziek aan. Je kunt elk soort muziek spelen die je ontspannend vindt (of zelfs up-beat als je je voorbereidt op een avondje uit). Wat je ook nog kunt doen in plaats van muziek zijn bos of zeegeluiden afspelen. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, open dan Pandora of Spotify en vindt een afspeellijst met spa of meditatie in de titel.

Verwarm een ​​badjas en een handdoek. Voor mij is er niets fijner dan mezelf in een warme, zachte handdoek wikkelen nadat het warme water is uitgeschakeld en net voordat de koude lucht mijn huid raakt. Als jij het ook eens bent (of deze gelukzaligheid nog moet ervaren!), Pak dan je grootste, luchtigste, meest spa-achtige handdoek en gooi deze een paar minuten op hoog vuur in de droger om op te warmen voordat je in de douche springt. Als je een comfortabele badjas hebt, gooi die dan ook in de droger!