Home Blogs Onmisbare spullen in je auto

Onmisbare spullen in je auto

0
Onmisbare spullen in je auto

Je auto. Je vervoert jezelf er dagelijks mee naar je school, je werk, je familie, ga zo maar door. Het is dan ook wel logisch dat het soms nogal een troep is. Het wordt automatisch na een tijdje een soort opbergplaats waarin je alles uit het oog verliest. Het is dan ook zo nu en dan hoognodig om een schoonmaakbeurt te doen. Je zal het vast niet denken, maar er zijn ook nog mensen die het schoon houden. Wij hebben eens een lijstje gemaakt met onmisbare spullen in je auto, die altijd van pas komen. Veel leesplezier!

Een zonnebril

Het weer in Nederland is ontzettend onvoorspelbaar en we weten het allemaal. Daarom is het een must om een zonnebril in je auto te hebben liggen. Met knijpogen achter het stuur zitten, wordt niemand vrolijk van. Je krijgt er hoofdpijn van en het is ook nog eens gevaarlijk omdat het je zicht allesbehalve bevordert. Desnoods leg je een oude zonnebril in je auto. Je hoeft er ook helemaal niet mooi uit te zien als je achter het stuur zit. Het is gewoon verantwoordelijk en prettig voor jezelf om een zonnebril op te kunnen zetten, wanneer dit onverwachts opeens nodig is.

Een luchtverfrisser

Tegenwoordig verkopen ontzettend veel merken luchtverfrissers voor in je auto. Denk aan Rituals. Het systeem is ontzettend praktisch en handig. Je bevestigt het knijpertje op je airco roostertje waardoor de airco de lucht ook sneller door je auto verspreid. Het werkt vaak nog voor een prima lange periode. Het is niet heel erg kostbaar, maar een persoonlijke keus hoe vaak je dit dan ook daadwerkelijk gaat vervangen. Het is daarbij wel prettig om een lekker luchtje in je auto te hebben. Zeker als je er elke dag in zit.

AUX-kabel

Je eigen muziek in de auto kunnen draaien is natuurlijk een uitvinding. Helaas is niet elke auto zo modern om je telefoon te kunnen verbinden door middel van bluetooth. Gelukkig bestaat er nog een AUX-kabel. Dit is iets anders dan een COAX kabel. Een COAX kabel staat compleet los van AUX. Door middel van AUX kan je je telefoon koppelen met een draadje met je auto. Zo kan je gewoon je eigen Spotify lijst opzetten en genieten van je eigen jams. Dit maakt het auto rijden en tot je bestemming komen ook veel minder vermoeiend en lang. Een AUX-kabel kan je ook overal aanschaffen. Zelfs de action heeft goedkope mogelijkheden voor als je niet gelijk een vermogen kwijt wilt zijn.