Home Blogs Op deze momenten is extra geheugen een must

Op deze momenten is extra geheugen een must

0
Op deze momenten is extra geheugen een must

Sommige dingen zijn gewoon niet te missen in het product van het jaar rijtje. Het zijn dingen die ons hebben gered op het moment dat het echt nodig was. Het zijn elk jaar wel meerdere dingen, maar wat vanaf nu echt niet meer in de lijst mag ontbreken is de Micro SD kaart. Voor mensen die elke herinnering willen vastleggen is dit echt een perfecte uitkomst. Het eeuwige verwijderen van foto’s om er nieuwe voor in de plaats te kunnen maken is officieel verleden tijd.  Tegenwoordig gaat iedereen toch liever voor wat extra geheugen. Zo kun je alles wat je wilt vastleggen zonder er dingen voor te verwijderen.

Op vakantie

Het zou wel heel zonde zijn als we nog steeds elke keer dat we op vakantie gaan een aantal foto’s van een tijdje geleden moeten verwijderen om vakantiekiekjes te kunnen maken. Als ik er aan denk vind ik het al voorkomen absurd. Met een Micro SD kaart hoeft dat nooit meer, want je hebt door middel van dat kleine ding een heel stuk meer geheugen in je telefoon of tablet. Zonder dit geweldige product, zouden vakanties minder leuk zijn. Je zou er immers niet alles weer terug kunnen zien of met anderen delen.

Babyfoto’s

Alhoewel we foto’s van de kleintjes meestal wel snel uitprinten, zou het jammer zijn als je er maar weinig tegelijk kon maken. Met een Micro SD kaart zal dat nooit meer het geval zijn. Je kunt bijna altijd wel een paar foto’s maken als je er een in je telefoon bevestigd hebt. Zo niet dan wordt het hoogtijd om dat eens te gaan doen. Elk moment van het eerste lachje tot de eerste stap kan worden vastgelegd. Je telefoon zal niet snel aangeven dat alle geheugen vol is. Nu iedereen alles overal deelt, wil je vast ook een aantal (lees heel veel) leuke kiekjes van je pasgeboren wondertje.

Kies wel de juiste kaart uit

Het is en blijft een product van het jaar, maar toch zijn er wel verschillen in de verschillende soorten kaarten. Zo heeft de één een hoop meer geheugen dan de ander en kan je er dus langer mee doen. Ga voordat je er een aanschaft bij jezelf na of je wel of niet iemand bent die veel foto’s maakt.  Als jij je realiseert dat het bij jou wel meevalt hoef je geen Micro SD kaart met een mega geheugen te hebben, want dat zou overbodig zijn.