Home Blogs RVLT Revolution – indrukwekkende nieuwkomer

RVLT Revolution – indrukwekkende nieuwkomer

0
RVLT Revolution – indrukwekkende nieuwkomer

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende kledingmerken waar je uit kunt kiezen. Hierdoor zie je soms de bomen door het bos niet meer. Welke merken zijn echt de moeite waard en welke kan je beter links laten liggen? Vandaag gaan dieper in op een bedrijf dat ook wel bekend staat als indrukwekkende nieuwkomer. We bespreken RVLT, oftewel Revolution. RVLT bestaat nog niet zo heel lang, maar heeft nu al een indrukwekkende collectie. Dus ben je op zoek naar nieuwe kleding? Overweeg dan RVLT!

RVLT Revolution uit Denemarken

Het kledingmerk RVLT is in 1995 opgericht in Denemarken. De oprichters, Christian Katballe en Palle Bruun Rasmussen, zijn in eerste instantie begonnen met het maken van streetwear. Het idee was om kleding te ontwerpen die tijdloos en tegelijkertijd trendy is. Dat klinkt als een onmogelijke uitdaging, maar RVLT Revolution heeft het voor elkaar gekregen. In een goede 20 jaar is het kleine merk uit Denemarken uitgegroeid tot een absoluut topmerk bij veel kledingverkopers. Je kan wel stellen dat het een indrukwekkende nieuwkomer is.

Betaalbaar en van goede kwaliteit

RVLT haalt voor elke collectie zijn inspiratie uit de huidige trends. Wat is hedendaags sport fashion? Wat voor grafische designs zijn nu populair en welke kunst trekt momenteel veel aandacht? Die informatie neemt het merk mee in het ontwerpproces. Hierdoor creëert RVLT kleding die erg trendy is. Tegelijkertijd begrijpen ze van dit bedrijf als geen ander dat kleding ook gewoon lekker moet zitten. Elk kledingstuk is daardoor van goede kwaliteit om op die manier draagcomfort te garanderen.

Naast de kwaliteit is uiteraard het prijskaartje ook erg belangrijk. RVLT Revolution behoort tot producten van het jaar, omdat de kleding van dit merk betaalbaar is. Dit betekent dat je modieuze, comfortabele kleding van hoogwaardige kwaliteit koopt voor een normale prijs. Daarin heeft Revolution zich echt apart gezet op de nog steeds groeiende markt. Ze maken betaalbare streetwear die ook nog eens kwalitatief goed in elkaar steekt. Dat kom je niet zo snel tegen.

Jong merk met status

Al met al is RVLT eigenlijk nog een jong merk. Het bedrijf bestaat ruim 20 jaar en is nu al niet meer weg te denken. In een relatief korte tijd heeft dit merk zich ontzettend goed op de kaart gezet – en geheel terecht. De collecties van dit bedrijf zijn altijd van goede kwaliteit en zien er simpelweg erg mooi uit. Revolution is een jong merk met een onmiskenbare status. Ben je geïnteresseerd in alles wat dit Deense merk te bieden heeft? Ga dan gerust even neuzen in hun diverse collecties.