Home Blogs Hottub kopen voor de perfecte zomer!

Hottub kopen voor de perfecte zomer!

0
Hottub kopen voor de perfecte zomer!

Soms heb ik van die fases waarin ik denk dat ik zo goed als alles heb (behalve met kleding en make-up). Dat is natuurlijk niet zo, maar het voelt dan gewoon niet alsof je iets mist. Zo een fase heb ik een paar maanden lang gehad totdat ik bij een paar vrienden was tijdens het mooie weer. In de tuin hadden zij een hottub staan. Het eerst waar ik aan dacht toen ik thuis kwam was: ik wil  absoluut een hottub kopen. Vanaf dat moment (het was afgelopen week) is een hottub kopen het enige waar ik aan denk. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om hier (zomerse) dingen te delen die niet in je gedachten zijn opgekomen om te kopen.

Twee zomer activiteiten en een hottub kopen

Rond deze tijd van het jaar is het tijd voor een goede voorbereiding op de zomer. Je kunt dus ook maar beter van tevoren weten wat je graag wilt hebben. Voor mij is een hottub kopen voordat de zomer is begonnen het doel, maar voor jou kan dat iets totaal anders zijn. Voor nu heb ik drie dingen (inclusief een hottub kopen) die ik deze zomer wil. Ik zal je niet langer in spanning laten wachten en de dingen benoemen.

Geen hottub kopen, wel buiten slapen

Misschien is een hottub kopen niets voor jou, maar ben je wel een liefhebber van de buitenlucht. Ik ben echt een buitenmens en heb altijd al een keer in de achtertuin willen kamperen. De zomer is het ideale moment om dit te doen.  Het enige dat je ervoor moet hebben is een tent. Als je deze nog niet hebt, kun je er een kopen, je favoriete snacks en een goed boek meenemen en voilà! Je kunt heerlijk buiten in slaap vallen. Superleuk om te doen dus (voor mij een kinderdroom die uitkomt) .

Bij de zomer hoort een barbecue

Als er iets is dat iedereen meteen associeert met de zomer dan is het wel barbecueën. Heerlijk in de buitenlucht koken en het daar ook opeten. Als je het aan mij vraagt kan het gewoon niet beter. Je zult mij dan ook nooit een barbecue horen afwijzen. Een barbecue én een hottub kopen voor deze zomer zou toch wel echt ideaal zijn. Dan heb ik het over het soort barbecue waar je van kunt zeggen dat deze er fancy uitziet. Een barbecue en een hottub kopen betekent eerst lekker onderdompelen in de hottub en daarna heerlijk eten. Een tent, een barbecue en een hottub kopen ga ik doen als het buiten warmer wordt. Welk van deze dingen mis jij nog?