Home Blogs Opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Hoofddorp?

Opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Hoofddorp?

0
Opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Hoofddorp?

Bent u opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Hoofddorp? Dan geven we u graag wat tips. Een nieuwe bedrijfsruimte zoeken kan soms lastig zijn maar soms kom je er gewoon niet meer onderuit. Uw bedrijf is gegroeid en de capaciteit is flink toegenomen. Een ontzettend goede ontwikkeling maar waar laat je op een gegeven moment al die werknemers? Sommige bedrijven hebben het geluk dat ze nog kunnen uitbreiden naar andere kantoren binnen een gebouw. Maar wat nou als dat niet kan? Dan wordt het tijd om te zoeken naar een nieuwe bedrijfsruimte en daar geven we je graag wat tips voor.

Doelstellingen van je bedrijf

Voordat je überhaupt ook maar kunt kijken naar andere panden is goed om voor jezelf jullie doelstellingen op papier te zetten. Hoe staan jullie er op dit moment voor en waar willen jullie nog naar toe? Wil je nog meer groeien? Wil je in de toekomst duurzaam ondernemen? Wil je gaan besparen? Wil je dichter bij je klanten zitten? Allemaal vragen waar je rekening mee moet houden voordat je ook maar op zoek kan gaan naar een nieuwe pand.

Een bedrijfsruimte in Hoofddorp

Hoofddorp wordt ook wel het nieuwe Amsterdam genoemd. Deze stad ligt ontzettend centraal tussen Haarlem, Amsterdam, Schiphol en is het hart van de randstad. Deze stad is ontzettend goed bereikbaar en biedt eigenlijk voor elke branche wel optimale opties. Er zijn nog ontelbare mogelijkheden tot groeien en nog een voordeel, bedrijven in deze omgeving zijn nog relatief goedkoop. Daarnaast zijn er hele terreinen die speciaal op bedrijven zijn ingericht. Geen gedoe met parkeren en volop ruimte, ook om bijvoorbeeld klanten te ontvangen.

Huren of kopen

Mocht je een leuk pand op het oog hebben dan is het ook goed om te kijken naar de financiële middelen die je tot je beschikking hebt. De meeste bedrijven huren een pand maar waarom zou je een pand niet kopen als je zeker weet dat dit het pand is waar jij je voor een lange tijd in wilt vestigen. Een pand kopen is misschien een grote investering maar het levert het ook veel rendement op. Je investeert in je bedrijf en dat zien ook klanten graag.

Toegevoegde waarde

Een uitgebreid pand is een toegevoegde waarde en dat zien ook klanten. Maar mocht je meteen ook nog even een pand uitkiezen die op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen ook nog eens pluspunten scoort dan zit je helemaal goed. Dit wordt tenslotte de toekomst dus goed om daar nu ook al even naar te kijken.

Mocht je nog meer tips of informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!