Home Blogs Guess schoudertas aan je collectie toevoegen?

Guess schoudertas aan je collectie toevoegen?

0
Guess schoudertas aan je collectie toevoegen?

Er blijven altijd dingen zijn waar ik een zwak voor heb. Over het algemeen heb ik niet echt een gat in mijn hand, maar als het om tassen gaat? Het blijven toch dingen die er goed uit moeten zien. Als je het mij vraagt zijn je schoenen, jas en tas de belangrijkste dingen van je outfit. Je moet ze dan ook goed uitkiezen. Ik koop elke maand wel een tas. De ene keer is het een wat kleinere (meestal eigenlijk) en af en toe koop ik er een waar ook mijn laptop in past. Op dit moment is een van mijn favorieten de Guess schoudertas . En ik dacht als ik toch van plan ben om de tas te kopen, waarom niet ook erover schrijven?

Ik wil een Guess schoudertas!

Veel mensen kopen alleen maar wat de menigte ook heeft en ik ben daar geen voorstander van. Het blijft juist leuk als iedereen zijn of haar eigen stijl heeft. Het kan natuurlijk zijn dat zowel jij als ik graag een Guess schoudertas draag, maar dat is normaal. Ik heb het vooral over de menigte van vrouwen in bijna precies dezelfde kleding en tassen.  Mij is opgevallen dat Guess niet super vaak meer gekocht wordt door die menigte en juist dat maakt dat ik een Guess schoudertas wil hebben. Het liefst koop ik gelijk meerdere modellen, maar er is een die mijn voorkeur heeft. De Bobbi inside out in fuchsia is super mooi! Als er een Guess schoudertas is die er uitspringt dan is die het wel.

Schoenen combineren met een Guess schoudertas

Zonder dat ik het zelf doorheb ben ik nogal snel geneigd om mijn schoenen en tas te matchen. Met een tas van het merk Guess zou ik dan het liefst ook een paar schoenen van het merk combineren. Als je een klein rekensommetje maakt (niet eens nodig)  is dat erg duur. Nu is er wel een andere mogelijkheid voor het combineren van je tas en je schoenen op een goede manier. Zolang de schoenen en de in dit geval Guess schoudertas een ding gemeen hebben staat het goed. Dit kan de kleur, het materiaal of het merk zijn. Dat wilt niet zeggen dat dit altijd zo hoeft te zijn. Je zou ook prima een Guess schoudertas kunnen dragen die geen overeenkomst(en) heeft, maar er gewoon goed bij staat.

Mijn nieuwe tas(sen)

Dit is de eerste keer dat ik een Guess schoudertas ga kopen, maar zeker niet de laatste keer. Van de schoudertassen alleen zijn er al een hoop modellen om uit te kiezen. De tassen zijn voor  de categorie designertassen niet heel duur.

guess schoudertas