Home Blogs Koelvitrines, welke zijn nou het beste?

Koelvitrines, welke zijn nou het beste?

0
Koelvitrines, welke zijn nou het beste?

Daar sta  je dan, als horeca ondernemer. Ja je moet wel even goed gaan bedenken welk apparatuur voor jou het beste werkt. Want ga je nou net een nieuwe zaak beginnen, of is jouw huidige apparatuur aan vervanging toe, wat wel eens voorkomt. Dan moet je altijd even goed bedenken wat voor jou het beste werkt. Want wat voor jou goed werkt, kan voor een andere horeca onderneming juist niet goed werken. Dus waar ga je allemaal naar kijken.

Wat voor onderneming ben jij.

Misschien wel het belangrijkste om naar te kijken en dat voor jezelf goed op een rijtje te hebben staan. Want wat voor onderneming, of horeca onderneming ben jij? Want ben jij een koffie tentje, dan heb jij ander apparatuur nodig dan een kantine bij een sportvereniging of juist een groot restaurant. Het zijn allemaal horeca ondernemingen, maar met allemaal ander apparatuur. Je weet natuurlijk voor jezelf wat voor horeca onderneming je bent, want anders zou er wel iets mis zijn als je dat niet duidelijk voor ogen hebt. Maar laten we eerlijk zijn, dat komt toch nog redelijk vaak voor. Dus heb dit goed voor ogen. Maak daarna ook een lijstje met wat jij nou allemaal nodig hebt. Welke koelvitrines heb jij nodig? Heb je een koffiemachine nodig? Of een biertap?

De juiste vitrines.

Het is best een belangrijk ding om over na te denken. Want heb jij wel de juiste vitrines staan? Want wil jij iets al kunnen presenteren, om eigenlijk mensen het al lekker te maken als ze in jouw zaak staan. Heb jij dan koelvitrines nodig, of normale vitrines. Je moet er eigenlijk goed over an denken. Want wat wil jij ter presentatie zetten.

Je hebt verschillende koelvitrines. Er zit natuurlijk een verschil in de grootte van de vitrine. Want wil je er veel in kwijt kunnen, of juist weinig? Je hebt koelvitrines met verschillende tussenruimtes. Want als je bijvoorbeeld taarten wilt presenteren, zijn dit dan taarten met een laag? Of juist met meerdere lagen? Want wil je een taart presenteren met meerdere lagen, dan moet er een andere tussenruimte zijn, dan wanneer je een taart presenteert met een laag.

Dus je moet goed van te voren bedenken wat je wilt presenteren en hoe je het wilt presenteren. Want wanneer je dit goed voor ogen hebt, dan kan je gericht een vitrine gaan uitzoeken. Zo kan je namelijk een miskoop voorkomen, en natuurlijk ook de stress die er anders bij komt kijken.