Home Blogs Nikkie: van droom naar topproduct

Nikkie: van droom naar topproduct

0
Nikkie: van droom naar topproduct

Sprookjes bestaan. Dat wordt duidelijk als je het verhaal leest van het modemerk Nikkie. Een Nederlands modemerk dat nu Kate Moss als boegbeeld heeft. Een modemerk ook dat wereldwijd te koop is en ontworpen is door een heel gewoon Nederlands meisje. Nou ja, gewoon. De ontwerpster van Nikkie is natuurlijk Nikkie Plessen. Als je haar leven bekijkt is ze misschien toch niet zo gewoon.

 

Droom wordt werkelijkheid

Nikkie Plessen werd in 1985 geboren. Ze begon haar carrière in 1998 als actrice in de soap ‘Onderweg naar Morgen’. Twee jaar later ruilde zij die serie in voor Nederlands bekendste soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Diverse andere series en een terugkeer naar ‘Onderweg naar Morgen’ volgden. In 2006 werd ze VJ bij TMF. Toen ze de show ‘Hollands Best Fashion Designer’ presenteerde, besloot ze haar grote droom na te jagen en een modemerk te lanceren. Dat werd dus Nikkie. Sinds de oprichting in 2011 heeft dit merk grote successen gekend en inmiddels is het wereldwijd verkrijgbaar. Al met al heeft het modemerk Nikkie Plessen geen windeieren gelegd, maar de ontwerpster steekt al het verdiende geld meteen weer in haar bedrijf. Zo blijft het ook groeien.

Topproduct met Kate Moss

Nikkie is een topproduct en verdient de titel product van het jaar. En er zijn meer mensen die er zo over denken. Neem het beroemde supermodel Kate Moss. Toen zij Nikkie in 2016 ontmoette wist deze laatste haar te strikken om het gezicht te worden van haar modelabel. Dat moet de bevestiging zijn geweest voor de ontwerpster, die Kate Moss als haar grote voorbeeld ziet. Het model heeft de opdrachtgevers voor het uitkiezen, maar ze koos voor Nikkie. Een enorme eer die wat zegt over de kwaliteit van het product.

Shoppen maar

Geen wonder dus dat het merk super goed verkoopt. Vooral de jurken zijn erg populair. Ze hebben een mooie pasvorm waardoor ze iedere vrouw goed staan. Maar vergeet ook haar stoere schoenen en laarzen niet. Stevig en vrouwelijk, bestand tegen elk weertype. Nikkie begeeft zich ook op de markt van bijzondere accessoires die goed bij de kledinglijn passen. Zo heb je als vrouw een stoere, eigentijdse en toch super vrouwelijke look. Het mooie is dat je veel kan combineren en alles heeft een betaalbaar prijskaartje. Geen wonder dus dat veel vrouwen shoppen met een stuk uit deze bijzondere collectie in gedachten. Ga jij ook eens kijken? Want de kans is groot dat dit geweldige modemerk ook jou prima staat!