Home Blogs De nagellak van het jaar: gellak kopen bij Yinger

De nagellak van het jaar: gellak kopen bij Yinger

0
De nagellak van het jaar: gellak kopen bij Yinger

Een klassieker dat al decennia lang meegaat in de beauty industrie is natuurlijk nagellak. Maar sinds een paar jaar is er een nieuwe variant van de nagellak geboren: gellak. Deze lak blijft veel langer onbeschadigd op je vingers zitten dan gewone nagellak. In een salon kun je met een bepaalde lamp gelnagels laten zetten die wekenlang mooi blijven. Dat is alleen wel prijzig, en je kunt dat niet thuis doen. Gelukkig kun je nu ook gellak kopen voor thuis. Voor een of twee tientjes heb je een potje nagellak in huis waarmee je een paar weken kunt rondlopen. Zo is het een stuk betaalbaarder om te wisselen tussen gelnagels, zonder dat het je een fortuin kost bij de salon. Waar je nou het beste gellak kunt kopen, wat voor gellak je kunt kopen en nog meer vertel ik in deze blog!

Wat is gellak nou precies?

Gellak werkt precies hetzelfde als gewone nagellak. Er zit alleen een groot voordeel aan: het blijft veel langer mooi. Bij gewone nagellak zul je na een dag of twee al stukjes hebben die afbrokkelen. Dat is natuurlijk superzonde, want je nagels lakken kost wel even wat tijd! Een gellak is eigenlijk de superglue onder de nagellakken. Het blijft wel twee weken mooi op je nagels zitten, mits je geen hele gekke dingen doet met je nagels! Het is een ultrastrong variant van de gewone nagellak. Gellak kopen bespaart je dan ook veel tijd, omdat je maar 1x per paar weken hoeft te lakken!

Gellak kopen, waar doe ik dat online?

Nou, nu je overtuigd bent dat gellak de nieuwe weg is, waar koop je dat dan? Gellak kopen online vind ik zelf fijner dan in de winkel. Online heb je namelijk een mega groot aanbod! Ook leveren veel websites real-life voorbeelden van mensen die hun nagels gelakt hebben met die specifieke lak. Zo kun je niet alleen kiezen uit heel veel kleuren, maar ook zien hoe die er op echte mensen uit zien! Yinger.nl is mijn favoriete website om het te bestellen. Gellak kopen van Yinger heeft mijn nagel’s leven veranderd. Ze hebben superveel kleuren voor alle persoonlijkheden, dus er is altijd wel een kleurtje die je goed staat.

Gellak kopen, en dan?

Als je dan een potje gellak hebt gekocht, dan moet je er natuurlijk wel wat mee doen. Zelf ben ik altijd fan van de klassieke lak, gewoon een mooie, niet te heftige kleur op je nagels. Zo’n lak kan bij elke outfit. Je kunt natuurlijk ook lekker uitpakken. Kies voor een opvallende kleur zoals geel of oranje en maak een statement! Wat je natuurlijk ook kan doen is een nail art maken. Nail art kost vaak veel tijd, en als het er na een paar dagen alweer af is is de lol er snel van af. Met de gellaks blijft nail art veel langer zitten, en het is daarom extra leuk om een kunstwerk van je nagels te maken! Kijk op het internet voor inspiratie en lak er op los!