Wat is bitcoin?

Iedereen heeft tegenwoordig wel eens van Bitcoin gehoord en weet dat het snel in waarde stijgt. Maar weinig mensen weten goed uit te leggen wat Bitcoin nou precies is en hoe het werkt. Één van de weinige websites die Bitcoin eenvoudig weet uit te leggen is: Bitcoin eenvoudig uitgelegd.

Wat is het probleem van Bitcoin?

Het probleem van Bitcoin is dat veel mensen niet begrijpen hoe het werkt en wat het onderscheidt van andere cryptocurrency zoals Ethereum, wat is Litecoin?. of Ripple.. Deze worden ook de website van copytrader uitgelegd.

Bitcoin blijft ondertussen gestaag doorstomen en staat momenteel boven de $10.000. Ook andere cryptocurrency blijven op dit moment meer waard worden en de totale marktwaarde van cryptocurrency staat al boven de 300 miljard dollar. De verwachting is dat dit in de toekomst nog vele malen meer zal worden. Het kan echter ook blijken dat over een aantal jaar blijkt dat dit één grote bubbel was en de hele markt in elkaar stort.

Zoals aangegeven op de homepage handelt Copy trader zelf sinds kort op etoro in plaats van dat hij copy trade. De eerste resultaten lijken goed. Ripple is de afgelopen maand van ongeveer 20 cent naar 30 cent gestegen en bitcoin van 7000 naar boven de 10.000.