Lockerkasten; Wat zit daar allemaal in?

Schoollockerkasten

We kennen het allemaal nog heel goed en wel, de goede, oude middelbare school tijd. Je had (in de meeste scholen) de beschikking over je eigen lockerkast. Je mocht de kast (in sommige gevallen en op sommige scholen) zelf alleen versieren. Steevast hadden de meiden mooie printjes of kleurtjes in hun kasten opgehangen, van paarden, bloemen en motiefjes tot posters van dieren. De jongens deden het weer heel anders, zij hingen foto’s van schaars geklede dames op of posters van auto’s. Wat een wereld van verschil! Het hebben van een locker had voor-en nadelen. Een eigen locker betekende een stukje vrijheid, een stukje volwassenheid. Je moest zelf voor je eigen locker zorgen. Een bekend, voorkomend nadeel van een locker is dat het zo nu en dan gebeurde dat je iets “vergat” weg te gooien of iets uit je locker te halen. Een sandwich bijvoorbeeld, of je oude gymkleren die je vergat eruit te halen.

In dit artikel zullen de meest bizarre, vieze en spraakmakende voorwerpen die gevonden zijn in lockerkasten aan bod komen. Welke van de onderstaande items wil jij nooit tegenkomen in je locker?!

 

Top 5 vieze voorwerpen in lockers

 

1. In 1986 is er in een locker in Singapore een 6 meter lange slang gevonden. Dat moest wel een enorme locker zijn geweest!

2. In Coloroda, Amerika is er rond de jaren 60 van de vorige eeuw een hele nest met termieten gevonden. De lockerkast was al jaren niet gebruikt. Terecht, wie wil nou een lockerkast vol met termieten?!

3. Een jongen uit Jakarta, Indonesië had een lockerkast gedeeld met een groepje vleermuizen. ‘s nachts kropen de vleermuizen via een hol naar binnen. Overdag, toen de jongen de lockerkast gebruikte, was er geen spoor meer van de vleermuizen.

4. In Zuid-Oost Azie is het gebruikelijk dat studenten als “grap” een Doerianvrucht in de lockerkast van hun docent stoppen. De Doerianvrucht staat bekend als een vrucht dat extreem stinkt.

5. Als grap hadden een paar studenten van Japanse school een aantal stukken verrotte Sashimi en Sushirollen in hun lockers gedaan. De geur was zo sterk dat de school een paar dagen dicht moest om de school te reinigen.

Zelf een lockerkast kopen

Wil je zelf een lockerkast kopen en er goed voor zorgen? Klik dan hier. Lockerkasten-shop.nl is een webshop met een breed assortiment van lockers voor schappelijke prijzen. Je kan vrijblijvend advies krijgen over de kasten. Klik dus op bovenstaande link om het aanbod te bekijken.