Kamagra Eigenschappen en werking.

In dit artikel willen we de absolute favoriete erectiepil van dit moment even in het licht zetten. Kamagra word in 97% van de gevallen met groot succes ingezet als behandelmethode van disfunctie in het verkrijgen van eeen erectie. Kamagra is de naam van het middel, maar de stof waar de uiteindelijke resultaten door worden veroorzaakt heet sildenafil citraat. Om met een medische term te smijten, Sildenafil zorgt voor een ontspanning in het corpus cavernosum. Dit zijn spieren in de zwellichamen van de penis. Ook veroorzaakt Sildenafil en dus kamagra een verhoogde bloeddruk, waardoor de bloedtoevoer naar alle organen en ook de penis toeneemt. Doordat de spieren in de penis volledig in ontspannen staat zijn, kunnen deze zich rijkelijk vullen met bloed waardoor een erectie ontstaat.

Nu we toch met het medische verhaal bezig zijn kunnen we u evengoed benoemen dat kamagra dus feitelijk zorg draagt voor een remming in de aanmaak van een bepaald enzym in het lichaam, dit enzym word gekenmerkt als een pde5 variant. Onder andere depressie en spanning zorgen dat dit enzym in verhoogde mate word aangemaakt door het lichaam, met als gevolg dat de eerder benoemde corpus cavernosum zich spant en er moeite ontstaat met het zich vullen met bloed van deze holtes.

Kamagra toepassingsvorm en de ideale doseringen.

KAmagra is een middel dat bij elk mens anders werkt. Afhankelijk van lengte, gewicht, en fysieke gesteldheid kan de dosis wisselen. Een dosering die ideaal is dient dus per persoon te worden bekeken. Het is te adviseren om altijd te starten met een lage dosis, bijvoorbeeld 50mg (halve kamagra tablet.)

Kamagra 100 mg erectiepillen.

De meest bekende vorm van kamagra zijn de groene 100mg tabletten. Er zijn in de loop van de jaren nogal wat varianten bij gekomen maar de oude vertrouwde 100mg tablet is by far de meest genomen variant. Kamagra is makkelijk in te nemen met bij voorkeur water (of een andere niet alcoholische drank) en het middel word genomen naar behoefte. Wanneer kamagra 45 minuten voordat effect gewenst is word genomen en niet vaker dan één maal per etmaal dan is het resultaat optimaal.